Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Consultanta ISO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Consultanta ISO 22000 (obtinerea "certificatului ISO 22000; dezvoltarea sistemului de management al sigurantei alimentului).

Standardul ISO 22000:2005 (alaturi de standardele din familia ISO 22000) au fost dezvoltate pentru a se asigura uniformizarea cerintelor pe care trebuie sa le respecte o organizatie care doreste sa confirme ca furnizeaza produse alimentare sigure (prin respectarea cerintelor ISO 22000 se confirma existenta in organizatie a unui cadru managerial necesar furnizarii de produse alimentare sigure).

Respectand cerintele ISO 22000 se dezvolta in organizatie un sistem de management al sigurantei alimentului care, daca este si certificat, confera incredere tertilor (consumatorilor) ca produsele furnizate de organizatie sunt sigure pentru consum.
Deoarece ISO 22000 include toate cerintele unui sistem HACCP, prin obtinerea "certificatului ISO 22000" organizatia confirma implementarea sistemului HACCP (cerinta impusa prin legislatie).

Prin acest serviciu va asistam in actiunea de implementate a unui sistem de management al sigurantei alimentului si ulterior, in procesul de certificare a conformitatii acestuia cu ISO 22000:2005 ("obtinerea certificarii ISO 22000").

Consultanta HACCP (dezvoltarea sistemului HACCP, conform principiilor HACCP si legislatiei in vigoare)
Din 2004, in legislatia romaneasca (prin legea 150/ 2004, modificata prin legea 412/2004 si, ulterior, prin alte norme legale) a devenit obligatoriu pentru "operatorii cu activitate in domeniul alimentar si pentru cei cu activitate in domeniul hranei pentru animale [...] sa asigure implementarea sistemului de management al sigurantei alimentelor conform principiilor [...] Hazard Analysis and Critical Control Point - HACCP, in toate etapele producerii, prelucrarii şi distributiei, in cadrul afacerilor aflate sunt control propriu". Ca urmare, implementarea unui sistem HACCP este o cerinta obligatorie in Romania, impusa prin reglementari legale.
Din Gura in Gura